ADSL Upgrade MonitorUpgrade instructies

KPN verhoogt alweer de snelheden maar deze keer moet u actie ondernemen om de hogere snelheden te krijgen. U moet namelijk een nieuw abbonement afsluiten met KPN met opnieuw een jaarcontract. Op deze pagina KON u deze upgrade aanvragen maar dat is op dit moment niet meer mogelijk. Diverse bezoekers van onze website hebben ons er op gewezen dat het eigenlijk geen upgrade betreft maar gewoon een nieuw abbonement. U kunt dus net zo goed bij een ander gaan shoppen! We willen onze bezoekers een eerlijke keuze bieden en daarom hebben we voor u een aantal scherpe aanbieding uitgezocht. Om te bepalen wat er op uw adres beschikbaar is moet u onderstaande postcode check doorlopen. Wij zijn van mening dat er heel wat betere aanbiedingen zijn dan het aanbod van KPN, kijkt u zelf maar:


(een nieuw venster toont de aanbiedingen in samenwerking met onze partner)


Overstappen moeilijk?
Om zonder problemen over te stappen naar een andere internetprovider dient u rekening te houden met een aantal zaken. Hieronder vindt u een stappenplan om naadloos over te stappen.

Huidige contractvoorwaarden
- Controleer de contractsduur, opzegtermijn en opzegvoorwaarden van uw huidige internetabonnement. Doe dit op tijd, hiermee voorkomt u dubbele abonnementskosten.
- Zeg uw contract nog niet op.

Nieuw abonnement aanvragen via bovenstaande postcode check
- Maak (via bovenstaande postcode check) een keuze uit het aanbod en bestel uw abonnement (veilig en zonder extra kosten).
- Plaats uw bestelling vroegtijdig om te voorkomen dat u zonder internet komt te zitten.
- Indien u overstapt van een ADSL provider naar een andere ADSL provider dient u dit tijdens uw bestelling aan te geven.
- Een overstap neemt over het algemeen 3 tot 4 weken in beslag, in een aantal gevallen kan dit uitlopen tot 5 weken.

Huidige abonnement opzeggen
- Zeg uw huidige contract op bij uw internetprovider nadat u het nieuwe abonnement heeft besteld en bevestiging heeft ontvangen van uw nieuwe internetprovider.
- Indien u overstapt van een ADSL provider naar een andere ADSL provider vermeld in uw opzegbrief dan duidelijk dat uw ADSL-signaal behouden moet blijven voor uw nieuwe internetprovider. De internetproviders regelen dan onderling uw naadloze overstap.In de praktijk is dit momenteel goed geregeld en met bovenstaand stappenplan kan iedereen probleemloos overstappen!
Uw banner hier? Mail ons!

Deze website is niet gerelateerd aan KPN.
Enkele links naar andere ADSL / ADSL2+ gerelateerde websites & providers:
adsl.pagina.nl
adsl2+ white paper
ADSL providers
adsl.startkabel.nl
breedband-internet.pagina.nl
KPN
www.adsl.be
Xs4All Planet Tiscali BBNed
Breedband Internet Paginal
Internet Paginal